Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 9 kamers, perceel m2, te koop in Calella de Palafrugell, Costa Brava

950 000 €
Prijs
9
Slaapkamers
5
Badkamers
618 m2
Woonoppervlak
#73347
ID
VERKOCHT
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calella de Palafrugell
Large house divided into 3 independent apartments, with a large terrace and swimming pool in a quiet urbanization of Calella de Palafrugell.The first apartment consists of a kitchen with access to a large terrace overlooking the pool, living room, 3 bedrooms, 1 bathroom, 1 suite, 1 laundry room and an office area.In the second apartment we find the kitchen, a spacious living room, 3 bedrooms and 2 bathroomsAnd in the third, the kitchen, the living room, 3 bedrooms and 2 bathrooms.At pool level we find a huge garage and an elevator that accesses the terraces of the 3 apartments.Very good situation since you can walk to the beach....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1978
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Rolstoeltoegang, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
2700€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell, gelegen aan de Costa Brava, heeft een rijke geschiedenis en een adembenemende omgeving die het tot een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen maken. Calella de Palafrugell was oorspronkelijk een traditioneel vissersdorp en heeft zijn charme behouden met smalle kronkelende straatjes en witgekalkte huizen. De historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de iconische botanische tuin Cap Roig en de pittoreske vuurtoren Far de Sant Sebastià, dragen bij aan de allure ervan.

Calella de Palafrugell wordt omgeven door ongerepte stranden en kristalhelder water en biedt een rustige levensstijl aan de kust. De beroemde Cala El Golfet en Platja de Canadell zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige baaien en stranden langs de kustlijn. Met op de achtergrond de met pijnbomen begroeide heuvels en de Middellandse Zee is de natuurlijke schoonheid van de stad werkelijk boeiend.

Het kopen van een woning in Calella de Palafrugell is aan te raden voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, schilderachtige landschappen en rust aan de kust. Of het nu gaat om een charmant dorpshuis of een moderne villa aan zee, het bezitten van een woning hier biedt de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de authentieke Catalaanse manier van leven terwijl je geniet van de schoonheid van de Costa Brava.

950 000 €
Ref. 73347
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73347